thomaspresenterer.no

Prøvekjøring av nye Weholt.no

Jeg prøvekjører en ny løsning for hjemmesia - så for vi se hvordan det går.
Skrevet av Thomas, 13th July 2019 20:07

Jeg har sitti og pludra litt med å få til ei hjemmeside hvor jeg kan vise fram bildene og noen av filmene jeg har laga. Først skulle jeg bruke Squarespace eller Wix, men som den nerden jeg er klarte jeg ikke la være å lage min egen. Den er rimelig enkel fortsatt og røff i kantene. Uten feil er'n sikkert ikke heller, men jeg må prøve å bruke'n for å finne feila så si gjerne i fra om du ser noe eller har tips eller kommentarer. 

Som sagt kommer det mer seinere. Inntil videre blir det bare måka ut en del innhold for å teste hvordan ting oppfører seg og hvordan jeg opplever å bruke alt sammen. Så blir alt brått borte igjen før jeg bruker den litt mer seriøst. Du har blitt advart.

Men koselig at du stakk innom. Kom gjerne igjen så har det sikkert dukka opp noe nytt og rart. 

Snakkas!